2012. július 7., szombat

Izgalmas kihívás - állvány tervek és megvalósítás a Babahami-nak

A PandArte által szervezett Nyüzsi Vásár nekünk több szempontból is nagy élmény volt. Újra találkozhattunk régi ismerősökkel és újakkal  is gazdagodtunk, akik a CsipkeDesign valamelyik termékével tértek haza a Tranzitból. Ami különösen örömteli volt, hogy személyesen is megismerkedhettünk olyan kreatív alkotókkal, akiket már különböző internetes fórumokról, Facebook-ról, blogokból korábban is ismertünk. Ilyen volt (a teljesség igénye nélkül)  a Babahami - Teeething Bling forgalmazásával foglalkozó Anikó és Márk, Wild Judit -  a vadjutka ékszerek megálmodója és még számos izgalmas, egyedi termék tervezője. 


Ennek a napnak aztán számos folytatása lett -  többek között a tegnapi nap is - ami izgalmas tervezési kihívást tartogatott. 

Szerda este keresett meg minket Anikó, hogy meghívást kaptak a vasárnapi Győrkőc fesztiválra, amire izgatottan készülnek. Tekintettel a rendezvény látogatottságára, szerettek volna a termékekhez hasonlóan profi állvánnyal megjelenni. 

A feladat adott volt, kb. 30 fogzáskönnyítő ékszernek kellett elférnie viszonylag kicsi helyen. További szempont volt, hogy a bemutató állvány használaton kívül kis helyen elférjen, viszont szükség esetén gyorsan össze lehessen állítani. 

A kapott információk alapján összedugtuk a fejünket Misivel és így született a negyed Bling-et formázó állvány. 

Az elképzelésünket Misi teljesen élethű háromdimenziós látványtervben jelenítette meg. Ezt küldtük el Anikóéknak, mivel a rövid határidő és a távolság miatt személyes találkozóra és egyeztetésre nem volt lehetőségünk. 

Szerencsére a tervek sikert arattak és mivel a  valóság sem különbözött a tervtől Anikóék péntek délután már az új állványukkal térhettek haza. 




Kíváncsian várjuk a beszámolókat a holnapi Győrkőc fesztiválról!

Anikó beszámolóját a látogatásról itt olvashatjátok. 

 Köszönjük a megbízást, sok sikert kívánunk és hajrá Babahami:-)! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése